ESSIE DRYING DROPS


Essie Drying Drops - för att slippa kladdet med nymålade naglar! 173 kronor/ASOS

dropparna används med en pipettliknande sak för att få nagellacket du precis målat på att torka, på en gång! vi alla har haft problemet någon gång med nymålade naglar, kanske när vi varit stressade och haft bråttom, och så har nagellacket kladdat och smetats ut och klumpat ihop sig för att det inte torkat tillräckligt snabbt... varken snyggt eller kul, så därför finns nu dessa droppar! du droppar på det på nageln så sjunker det igenom och torkar nagellacket. som trolleri! något vi alla stressade människor som vill vara fina borde prova.


TIDNINGSNAGLAR

Charmiga och roliga naglar som ser ut som delar ur en bok eller en tidning. Mycket enkla att göra och tar inte särskilt lång tid. Bakgrundsfärgen kan också varieras men se till att använda en ljus färg som ex rosa eller ljusblått så att texten fortfarande syns. Supersnyggt.

TIPS:
Om du vill att naglarna ska likna en tidning så mycket som möjligt så använd ett ljusgrått baslack. Vill du istället att de ska påminna om en bok använder du vitt.



DET DU BEHÖVER:
Ljust nagellack (O.P.I ALPINE SNOW NL L00)
Överlack
(O.P.I TOP COAT)
Tidning
Sax
Sprit (ex alsolsprit eller annan ren alkohol)
Liten skål

För längre hållbarhet använd också underlack!





SÅ HÄR GÖR DU:

1. Börja med att klippa ut 10 stycken bitar tidningspapper i ungefär samma storlek som naglarna. Vilka delar du använder spelar inte särskilt stor roll eftersom texten du använder kommer att hamna spegelvänt på nageln och knappt gå att läsa.


2. Måla naglarna i vitt eller i den ljusa färg du har valt. Låt sedan torka helt.


3. Häll lite sprit i din skål och lägg ned en av tidningsbitarna i skålen. Se till att tidningsbiten blir genomdränkt.


4. Ta upp tidningsbiten och lägg den med textsidan mot din nagel. Gnugga försiktigt på tidningsbitens ovansida utan att flytta den från nageln. Dett kan du göra genom tex trycka med ett finger på tidningsbiten och vicka det lite fram och tillbaka i några sekunder.


5. Ta bort tidningsbiten och trycksvartan från texten sitter kvar! Avsluta med ett överlack så att inte texten åker av. Upprepa på alla naglar. KLART!


Här på amnails hittar du många tips och idéer om hur du enkelt kan fixa dina egna fantastiska naglar. Vill du veta mer om oss så gå in på fliken "OM OSS" eller kontakta oss gärna på [email protected].