NAIL ROCK: TRIBAL PRINT NAIL WRAPS


Nail Rock: Tribal Print Nail Wraps, ca: 83 kronor/ASOS.

vi på AM Nails är helt sjukt sugna på att testa dessa snygga Nail Wraps från märket Nail Rock. just dessa med etno/tribalmönster lockar för tillfället, i och med de internationella trendinfluenserna som intar Sverige. etno, indian -och aztec tribalmönster kommer bli mycket inne i vår och sommar, vilket både syns på kläder, smycken och accessoarer - nu även på naglarna! dessa wraps är ett internationellt fenomen vi analyserat, och i princip så är det klisterlappar du klipper till rätt storlek för din nagel, sen klistrar du bara på den. finns även i andra variationer och mönster.

GLAM SLAM!


O.P.I skapade inför Grand Slam fyra kollektion, en för varje Grand Slam. Detta gjordes i sammarbete med tennisstjärnan Serena Williams. Varje kollektion består av en duo lack och en av dessa kollektioner är GLAM SLAM som ni ser på bilden ovan. Duon innehåller ett lila och ett glittrigt lack med olika storlekar av glitter glänsandes i massvis av färger. Den är helt enkelt jättesnygg och passar bra till i princip allting och är perfekt då man vill vara lite festlig eller elegant. Duon finns också med ett silvrigt nagellack istället för lila.

HUR DU GÖR:
Måla först ett lager GRAPE...SET...MATCH och sedan ett SERVIN' UP SPARKLE. KLART! Hur enkelt som helst och supersnyggt.

DET DU BEHÖVER:




BLOMMOR

Liva upp din vanliga manikyr med en rad små fina blommor som är passande för alla åldrar och vid alla tillfällen.

DET DU BEHÖVER:
Vitt lack (DEPEND)
Svart lack (DEPEND)
Tandpetare
Knappnål/dottingtool eller dylikt.

VIKTIGT:
Gör endast en nagel i taget då du gör blommorna. Annars hinner lacket torka och dina blommor kommer inte att bli lika bra.

TIPS:
Blommorna är med de rätta verktygen enkla att göra men se till att inte använda ett för torkat nagellack då du gör dem. Detta misstag råkade jag göra på bilden ovan vilket gjorde de hela mycket klumpigare, men som ni ser fungerar det fortfarande. Om du använder dig av en knappnål kan du tejpa fast den på exempelvis en tandpetare om du vill ha någonting längre att hålla i. Tänk också på att du kan variera storleken på blommorna genom hur hårt du duttar eller hur stor knappnål eller "dottingtool" du använder.

Använd alltid över och underlack för bästa resultat!

SÅ HÄR GÖR DU:
1. Lägg upp en liten pöl med svart lack på ett papper som du sedan doppar din knappnål/dottingtool i.
2. Dutta med nålen/dottingtool 5 prickar i en cirkel längst ut på kanten av nageln. Detta är vad som kommer att bli din blomma.
3. Gör sedan likadant under de svarta prickarna fast med det vita lacket och upprepa det sedan ytterligare en gång till i svart under det vita.
4. Vänta INTE tills lacket torkat. För nu ska varje cirkel bestående av 5 prickar förvandlas till en blomma. Ta en tandpetare och sätt den ungefär i mitten av en prick och dra inåt den lilla cirkelns mitt. Detta kommer bilda en snirkel som gör att det redan nu ser ut som en blomma. Upprepa sedan denna proceduren för varje cirkel/blomma.
5. Avsluta med att med hjälp av nålen/dottingtool dutta en prick av motsatt färg i respektive blommas mitt. Alltså sätt en svart prick i mitten av de vita blommorna och en vit prick i mitten av de svarta.


ISADORA NAILPOLISH


lila: 188 Dynamic Purple. röd: 09 Barque Red. 

nagellack från IsaDora, införskaffade på mellandagsrean för 39 kr/st på Åhléns. det lila är egentligen väldigt mörkt lila med olika glansstänk i ljusare nyanser, men kameran gör inte något av nagellacken rättvisa! det röda är rödbrunt med glitterstänk i brons. resultat av hur de ser ut på naglarna kommer inom kort!

LEOPARD

Enkla snygga leopardmönstrade naglar i guld. 

DET DU BEHÖVER:
Ett guld nagellack (DEPEND)
Ett svart nagellack eller liner (DEPEND/LA.COLORS ART DECO)
Ett brunaktigt nagellack (O.P.I WARM & FOZZIE HL C08)

TIPS:
Har du ingen liner rekomenderar jag att du använder dig av en knappnål. I just den här målningen har jag använt mig av en liner men i vanliga fall brukar ja använda knappnål då båda sidorna av nålen kommer bra till hands i målningen och fungerar precis lika bra som en liner. Annars kan du även använda dig av en tandpetare eller orangepinne för att måla mönstren.

Använd alltid under och överlack för bäst resultat och hållbarhet!
SÅ HÄR GÖR DU:
1. Börja med att måla naglarna med 1-2 lager guldlack. Gärna glansigt sådant.

2. Använd linern/tandpetaren/pinnen eller den vassa sidan av en nål för att måla svarta böjda linjer på nageln. Måla förs en båge och sedan en annan båge in mot den första. Linjerna ska nästan gå ihop men inte riktigt. Det gör inget om de inte blir helt runda utan är bara snyggt om det är lite osymetriskt och även om mönstrena placeras på lite olika ställen på dina naglar. Se bilden nedan.

3. Fyll sluterligen i "cirklarna" med det bruna lacket med hjälp av lackpenseln eller ditt föremål. Enklast går det om du använder dig av baksidan på en knappnål. Tänk också på att inte göra ifyllnaden för tjock, alltså inte droppa den eftersom det då tar längre tid för lacket att torka. KLART!


LÄNGRE NAGLAR!

30% LÄNGRE NAGLAR PÅ 5 DAGAR.



Sally Hansens nailgrowth miracle utlovar 30% längre naglar på 5 dagar. Om detta stämmer vet jag inte riktigt men att serumet funkar är det ingen tvekan om. Och under en veckas tid kan man se märkbar skillnad!. Dessutom stärks även naglarna och går inte av lika lätt. Dessutom ger det en snygg glans om man inte vill ha något annat lack över. 


Du applicerar ett tunt lager var annan dag tills du nått tre lager och sedan börjar du om igen.

Här på amnails hittar du många tips och idéer om hur du enkelt kan fixa dina egna fantastiska naglar. Vill du veta mer om oss så gå in på fliken "OM OSS" eller kontakta oss gärna på [email protected].