LEOPARD

Enkla snygga leopardmönstrade naglar i guld. 

DET DU BEHÖVER:
Ett guld nagellack (DEPEND)
Ett svart nagellack eller liner (DEPEND/LA.COLORS ART DECO)
Ett brunaktigt nagellack (O.P.I WARM & FOZZIE HL C08)

TIPS:
Har du ingen liner rekomenderar jag att du använder dig av en knappnål. I just den här målningen har jag använt mig av en liner men i vanliga fall brukar ja använda knappnål då båda sidorna av nålen kommer bra till hands i målningen och fungerar precis lika bra som en liner. Annars kan du även använda dig av en tandpetare eller orangepinne för att måla mönstren.

Använd alltid under och överlack för bäst resultat och hållbarhet!
SÅ HÄR GÖR DU:
1. Börja med att måla naglarna med 1-2 lager guldlack. Gärna glansigt sådant.

2. Använd linern/tandpetaren/pinnen eller den vassa sidan av en nål för att måla svarta böjda linjer på nageln. Måla förs en båge och sedan en annan båge in mot den första. Linjerna ska nästan gå ihop men inte riktigt. Det gör inget om de inte blir helt runda utan är bara snyggt om det är lite osymetriskt och även om mönstrena placeras på lite olika ställen på dina naglar. Se bilden nedan.

3. Fyll sluterligen i "cirklarna" med det bruna lacket med hjälp av lackpenseln eller ditt föremål. Enklast går det om du använder dig av baksidan på en knappnål. Tänk också på att inte göra ifyllnaden för tjock, alltså inte droppa den eftersom det då tar längre tid för lacket att torka. KLART!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Här på amnails hittar du många tips och idéer om hur du enkelt kan fixa dina egna fantastiska naglar. Vill du veta mer om oss så gå in på fliken "OM OSS" eller kontakta oss gärna på [email protected].
RSS 2.0