COLD STORM



































En riktigt snygg look i kalla färger och med glitterflagor som är enkel att göra. Passar till festligheter eller om du känner för att piffa till vardagen lite. Glitterflagorna ger även en speciell glansig lock som kan påminna om silver/metall eller folie och som glänser i ljus. Kan även ge ifrån sig reflektioner i ljus som bildar solkatter. Lite känslan av att ha en discokula på naglarna! inte samma matta, skrovliga look som från vanligt glitter.¨
Inspirerad av vinterns kalla dagar och snöiga och stormiga väder. Pröva!

DET DU BEHÖVER:
Ett bas/underlack (OPI:s NATURAL NAIL BASECOAT)
Ett turkost lack (L.A. COLORS Color Craze Collection)
Ett överlack (OPI:s TOP COAT)
Glitter Flakes (Panduro)

SÅ HÄR GÖR DU:
1. Börja med att grunda med ett underlack.

2. Måla hela nageln med ett blått eller valfritt lack.

3. Måla ett lager överlack och lägg på glitterflagorna med hjälp av en orangestick eller tandpetare eller strö dem helt enkelt där du vill ha dem. Detta ska göras innan överlacket har torkat så gör därför gärna en nagel i taget för att hinna. Tryck till flagorna efter du satt dit dem så att de inte sticker ut från nageln så mycket. Extra snyggt blir det om du lägger flagorna i en sne vinkel nerifrån nageln.

4. Avsluta med ett lager överlack och fyll på med lager tills du får en slät yta som du känner dig nöjd med. Detta gör även att manikyren håller längre och att glitterflagorna inte låstnar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Här på amnails hittar du många tips och idéer om hur du enkelt kan fixa dina egna fantastiska naglar. Vill du veta mer om oss så gå in på fliken "OM OSS" eller kontakta oss gärna på [email protected].
RSS 2.0