RED TIP


Ny variant på Fransk Manikyr i rött skimmrande glitter. Avslutas med en svart dekorativ kringla längs kanten av båda pekfingernaglarna för ett extra "pop out".



DET DU BEHÖVER:

TILL MANIKYREN: .............................................TILL KRINGLAN:
Beiget nagellack (DEPEND French lack beige).......Svart lack(DEPEND)
Glittrigt rött lack (O.P.I EXCUSE MOI!)....................Liten kort pensel (eventuellt knappnål)
Överlack (O.P.I TOP COAT)
...........................Använd alltid över och underlack för bäst resulat!




SÅ HÄR GÖR DU:
1. Börja med att måla naglarna med ett lager beiget lack.

2. När lacket torkat målar du tipparna med det rödglittriga lacket.
Detta gör du enklast genom att doppa penseln ganska rikligt i lacket och dra av det från ena sidan av penseln så att endast ena sidan av penseln är täckt med lack. Sätt penselns tipp som är täckt med lack längst ut på kanten av din nagel och tryck sedan försiktigt inåt tills du nått franslinjen av nageln eller önskad längd. Gör sedan lika dant längst hela tippen. Detta kommer göra att du får en jämn kant på tippen. Gå också gärna in lite extra i kanterna av nageln för att skapa en båge som ser naturlig ut. Eventuellt kan du använda dig av mallar för fransk manikyr.

3. Avsluta med ett lager överlack.
Detta steg är viktigt när du använder dig av glittrigt lack då de annars får en skrovlig yta som lätt fastnar i saker eller slås av.



För att piffa upp manikyren lite extra kan du avsluta med att måla en svart kringla i kanten av nageln på vardera pekfinger.

SÅ HÄR GÖR DU:
1. Doppa penseln i svart lack och sätt sedan penselns spets upptill på nageln där du vill att kringlan ska börja. Där pilen i bilden nedan pekar.

2.Dra sedan penseln i form av en kringla likt den på bilden. Efter första böjen när du kommit till ungefär mitten av nageln gör du en ny böj inåt, mot nagelns kant och på så sätt skapar du din kringla.'


Har du ingen pensel vilket jag inte hade kan du använda dig av en knappnål för att gör kringlan. Detta är dock inget att rekomendera då det blir mycket pillrigare då du måste använda dig av spetsen på nålen för att göra en väldigt fin och mjuk linje. Då nålen inte suger upp någon färg måste du hela tiden doppa den i färgen och vara nog med att just spetsen används vilket gör att du kommer få ett mycket hackigare resultat. Men ändå snyggt!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Här på amnails hittar du många tips och idéer om hur du enkelt kan fixa dina egna fantastiska naglar. Vill du veta mer om oss så gå in på fliken "OM OSS" eller kontakta oss gärna på [email protected].
RSS 2.0